ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!



 Και να που βρίσκομαι πάλι εδώ λίγες ώρες πριν εκπνεύσει ο χρόνος...μια χρονιά κατά πολλούς δυσοίωνη όχι μόνο από πλευράς οικονομικών αλλά για τους δικούς του ο καθένας λόγους. Το sweetopia όμως είναι πάντα αισιόδοξο και περιμένει ανυπόμονα ποιες καινούργιες γλυκές εκπλήξεις θα φέρει το 2014! 
    Η παλιός ο χρόνος που τώρα γερασμένος μας γυρνά σιγά σιγά την πλάτη είχες πολλές αποχρώσεις είτε γλυκές είτε πικρές. Για άλλους είχε την γεύση της καμένης τραγανής καραμέλας με τους γλυκερούς τόνους μιας κρεμ μπρουλέ ενώ για άλλους την γλυκόπικρη γεύση ενός μπισκότου κανέλας. Για άλλους πάλι η χρονιά είχε την ονειρική γλυκιά γεύση ενός πολύχρωμου cupcake ενώ άλλοι πάλι αυτούς τους 12 μήνες τους έζησαν σαν μια ηδονική βουτιά σε μια αφράτη και σιροπιασμένη σοκολατόπιτα.
  Όπως και να το έζησε ο καθένας με τα σκαμπανεβάσματα τις χαρές και τις λύπες είναι μια ακόμη χρονιά που θα θυμόμαστε νοσταλγικά αυτά που μας πρόσφερε και μας έκανε να κλάψουμε και να γελάσουμε, να γλυκαθούμε και να πικραθούμε. Εξάλλου η ίδια η ζωή είναι απρόβλεπτη, ίσως γι'αυτό μας αρέσει τόσο πολύ γιατί η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια και ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει αυτό που θα επιλέξεις και τι γεύση θα σου αφήσει στο τέλος όπως έλεγε και ο Tom Hanks ως Forrest Gump στην ομώνυμη ταινία.
    Για μένα η χρονιά αυτή είχε αρκετές δύσκολες στιγμές σαν μια bitter σοκολάτα με τόνους τζίντζερ και πιπεριού καγιέν. Μια θητεία άλλωστε ποτέ δεν είναι τόσο εύκολη όσο και αν είχε και τις καλές τις στιγμές. Όσο μπορούσα εκείνη την περίοδο προσπαθούσα να τροφοδοτώ την σελίδα και με την βοήθεια της συνεργάτιδας μου Ηρώς κρατούσαμε ενήμερη την σελίδα κυρίως την αντίστοιχη στο facebook με ό,τι καινούργιο υπάρχει στο τομέα του γλυκού μέσα από το ίντερνετ αλλά και με συνταγές που έφτιαχνα και σχολίαζα μέσα από την σελίδα.
  Οι γλυκές αναζητήσεις θα επιστρέψουν σύντομα με καινούργια επεισόδια και ακόμη περισσότερο κέφι γιατί έχουμε αρκετό καιρό να επανέλθουμε στις επάλξεις με καινούργια γλυκά αλλά μην ανησυχείτε η τρελή ομάδα θα κάνει το μεγάλο comeback!
 Σύντομα θα κάνω και μια περιήγηση στα νέα καταστήματα γλυκών του κέντρου της Αθήνας που έχουν γίνει στέκια και προσελκύουν όλο και καινούργιους θαμώνες που απολαμβάνουν τις γλυκές τους ατασθαλίες urban style! Επίσης προσεχώς θα ανακαλύψουμε ποιους γλυκούς θησαυρούς κρύβει η Ιβηρική (έκπληξη εν αναμονή λοιπόν!)
  Από εμένα δεν μένει τίποτα άλλο παρά να σας ευχηθώ ολόψυχα να έχετε μια καλή,γλυκιά και δημιουργική χρονιά γεμάτη πολύχρωμες και συναρπαστικές εμπειρίες που θα σας δώσουν την αφορμή να ατενίσετε τις επόμενες χρονιές με αισιοδοξία και πολύ κέφι!
                                                                                           
                                                                                                 Γιώργος Γκεβρέκης

                     ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2014
                     και όπως πάντα ΚΑΛΆ ΓΛΥΚΟΜΑΓΕΙΡΈΜΑΤΑ!