Φοντάν σοκολάτας


Μετά από μερικούς μήνες προχωρήσαμε στο δεύτερο βίντεο πιο έμπειροι πλέον (λέμε τώρα!)
με μια πιο δύσκολη συνταγή εμπνευσμένοι και αυτή την φορά από μια συνταγή του Παρλιάρου.
Η συνταγή ήταν φοντάν σοκολάτας με
την συνοδεία κρέμα ανγκλέζ. Αυτή την φορά είχαμε καλύτερο εξοπλισμό μαγειρικής (μέχρι και φυσική βανίλια Μαγαδασκάρης!) και με το σταθερό χέρι του Φάνη στην κάμερα εκτελέσαμε (εννοώ φτιάξαμε μην πάει ο νους σας στο κακό) την συνταγή και βγήκε ένα αποτέλεσμα λαχταριστό και φουλ σοκολατένιο καθότι λάτρεις της σοκολάτας σε κάθε της μορφή ( μέχρι και σε μπύρα έχω δοκιμάσει μιλάμε για πόρωση!)
Τα σχόλια της Βάσιας για τα υλικά και το γλυκό να τα θεωρήσετε χιουμοριστικά γιατί είναι φαν των πιο παραδοσιακών συνταγών στην ζαχαροπλαστική. Το βίντεο το κλικάρετε στους επόμενους συνδέσμους