Λίγες ώρες πριν το 2012 μας αφήσει χρόνους!


Καλό μας γλυκό ξεκίνημα με το καινούργιο αυτό blog με τίτλο sweetopia!


 Το sweetopia είναι μια σελίδα αφιερωμένη σε αυτό που όλοι λίγο πολύ λαχταρούμε και απολαμβάνουμε τόσο στις γιορτές όσο και στην καθημερινή μας ζωή, δηλαδή τα γλυκά και ό'τι έχει σχέση με αυτή την ηδονική απόλαυση που όλοι έχουμε ανάγκη!

 Στην λαχταριστή αυτή σελίδα θα αναρτούνται συνταγές και φωτογραφίες γλυκών που φτιάχνω αλλά και πολλά και ενδιαφέροντα νέα, συμβουλές, πληροφορίες και tipps πάντα με βασικό άξονα τα γλυκά καθώς και ό'τι ενδιαφέρον υπάρχει στο διαδίκτιο σχετικά με αυτή την γλυκιά αμαρτία!

 H ιδέα για αυτό το μπλόγκ ξεκίνησε περίπου πριν ένα χρόνο αλλά παρόλα αυτά δεν προχώρησα στην πραγματοποίηση του παρά πριν από ένα μήνα ως σελίδα στο facebook ( https://www.facebook.com/sweetopiagr). 

Σε αυτό το μπλογκ λοιπόν θα μοιράζομαι τις συνταγές που φτιάχνω καθώς και τις όποιες δυσκολίες έχει η εκτέλεσή της. Επίσης θα επισκέπτομαι κατά διαστήματα διάφορα καταστήματα γλυκών και ζαχαροπλαστεία ή σοκολατερί και θα προτείνω γλυκά και ροφήματα που θα σας ανοίξουν την όρεξη για γλυκά γι'αυτό προσοχή με ρέγουλα οι λιχουδιές γιατί έχουν αρκετές θερμίδες τα άτιμα!
    
Φυσικά πρωταγωνιστής είναι η σοκολάτα και οι αμέτρητες παραλλαγές συνταγών και παρασκευών . Η σελίδα εμπλουτίζεται και με τα σχόλια των φίλων της σελίδας καθώς και από τις προτάσεις τους σε  συνταγές και συμβουλές. Κατά διαστήματα ανεβάζουμε και βιντεάκια της εκπομπής Γλυκές αναζητήσεις που έχει φτάσει στο 4ο επεισόδιό της και συνεχίζει!