Cap Cap όπως λέμε cupcakes!






Σε ένα στενό λίγα μέτρα μακριά από τον σταθμό του μετρό Αιγάλεω ανακάλυψα την πηγή των
cupcakes! Ο χώρος είναι αρκετά γνωστός τον τελευταίο καιρό και έχει γίνει στέκι για αρκετούς
θαμώνες της περιοχής και όχι μόνο. Οι φωτογραφίες που αναρτούνται στο ίντερνετ από το μαγαζί που προσυπογράφεται tea house εξάπτουν την όρεξη για φρεσκοψημένα cupcakes!
Με την άφιξή μας παρατήρησα ότι ήδη αρκετά άτομα περίμεναν έξω για μια πολυπόθητη θέση 
στο εσωτερικό του καταστήματος. Τελικά ήμασταν πολλοί αυτοί που είχαμε την ίδια ιδέα για ένα Κυριακάτικο απόγευμα γευσιγνωσίας γλυκών.
Ο χώρος ιδιαίτερα προσεγμένος με το ξύλο να κυριαρχεί στα τραπέζια σε μορφή τάβλας για χωρούν αρκετά άτομα και να προωθούν το socialising. Οι τοίχοι με ράφια γεμάτα ρετρό αντικείμενα σχετιζόμενα με την ζαχαροπλαστική και το κεντρικό θέμα που είναι φυσικά τα cupcakes!
Οι μυρωδιές από την κουζίνα που ήταν ανοιχτή στα βλέμματα του κόσμου ήταν μεθυστικές
και σε προδιάθεταν να παραγγείλεις, βλέποντας τα λαχταριστά και πολύχρωμα κέικ να ξεπροβάλλουν από την βιτρίνα. Η μουσική που γαργαλούσε απάλά τα αυτιά μας ήταν σε νότες 
της τζάζ χωρίς να είναι σε υψηλή ένταση.








Ο κατάλογος είχε πληθώρα επιλογών σε ροφήματα και γλυκά αλλά και αλμυρά εδέσματα. 
Παραγγέλνω ένα triple choco cupcake και μετά αφού περιμέναμε αρκετή ώρα ομολογουμένως
βυθίζομαι στην απαλή σπογγώδη σάρκα του cupcake με επικάλυψη από σοκολατένια βουτυρόκρεμα και σοκολατένια καραμελάκια. Αν και το ήθελα κάπως πιο μεγάλο ήταν αρκετά νόστιμο και αφράτο και το συνόδευσα με ένα ρόφημα άκρως πρωτότυπο που προφανώς δεν είχα δοκιμάσει! Το όνομά του βουτυρομπύρα! Ένα ρόφημα στο χρώμα της μπύρας αλλά γεύση καραμέλας βουτύρου και το ανθρακικό να σου γαργαλάει τον ουρανίσκο και να το κάνει ιδιαίτερα δροσιστικό και εύγευστο!







Δοκίμασα και το cupcake με επικάλυψη κρέμας καρύδας και το βρήκα εξαιρετικό στην γεύση και στην υφή και καθώς το συνόδευα με το μαγικό φίλτρο της βουτυρόμπυρας ένιωσα να βυθίζομαι σε έναν διαφορετικό κόσμο με πολύχρωμες και μυρωδάτες μπουκιές απόλαυσης που σου δίνουν την αίσθηση ότι πρωταγωνιστείς στην ταινία Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας που σαν άλλος Γουίλι Γουάνκα ξεναγείσαι στα ενδότερα ένος ζαχαροπλαστικού εργαστηρίου.







Με την υπόσχεση να επιστρέψουμε για να δοκιμάσουμε όλες τις γεύσεις που προσφέρει αυτό το ζαχαροπλαστικό υπερθέαμα πήραμε τον δρόμο του γυρισμού παίρνοντας μαζί μας τις γεύσεις και τα αρώματα που θα μας κάνουν να θυμόμαστε ότι ένα cupcake ποτέ δεν είναι αρκετό, πάντα συνοδεύεται και από ένα δεύτερο. Εξου και cap cap!


                                                                                                      Cap Cap 

                                                                                Πανόρμου 26 Αιγάλεω